Brenda Heat Pants

19,90 20,90 

Mitkä ovat BRENDA-juoksuhousut?

BRENDA juoksuhousut ovat suosittujen BALLERINA-juoksuhousujen “pikkusisko”, koska housut ovat rakenteeltaan samanlaiset. BRENDAjuoksuhousut ovat hieman yksinkertaisempi ja selkeämpi malli niille, jotka eivät pidä rimpsuista ja röyhelöistä.

BRENDA-juoksuhousut ovat narttukoiran juoksuajan “pelastus”, jotka suojaavat kodin pintoja ja sisustustekstiileitä juoksuajan tahroilta niin kotona kuin kyläillessäkin. Juoksuhousut sopivat myös virtsankarkailun avuksi esim. leikatuilla tai vanhemmilla nartuilla. Narttukoirat saattavat myös merkkailla sisätiloissa, etenkin juoksuajan lähetyessä. Kyläily sujuu rennommin kun juoksuhousut ovat jalassa.

Leveä vyötärökaitale ja siinä oleva tarrakiinnitys pitää housut tukevasti jalassa. Edessä leveä kuminauharypytys antaa liikkumiselle joustoa. Kokonaan aukeavanahousut on helppo pukea koiralle ja häntä sujahtaa helposti housun aukosta; eritoten on huomioitu pitkät ja/tai pitkäkarvaiset hännät.

BRENDA-juoksuhousuissa suositellaan käytettäväksi kertakäyttöistä sidettä tai voidaan myös laittaa esim. talouspaperia housun sisäpuolella olevaan verkkokankaiseen taskuun. Muistathan vaihtaa siteen riittävän usein?

Pesu: saa ja pitääkin pestä käytön jälkeen!
Pesu 30 asteisessa vedessä. Juoksuhousujen materiaali kuivuu erittäin nopeasti. Kiinnitä tarrat kiinni toisiinsa pesun ajaksi, etteivät tartu muihin pestäviin kiinni.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Miten juoksuhousut puetaan koiralle?
– totuta housujen käyttöön jo ennen ensimmäisiä juoksuja
– avaa juoksuhousut tarroista kokonaan auki
– pujota ensimmäiseksi koirasi häntä aukosta
– kiinnitä tarrat sopivalle kireydelle vyötäisillä
– voit käyttää kertakäyttöistä pikkuhoususuojaa tai pujottaa esim. talouspaperia housuissa olevaan taskuun
– muistathan vaihtaa sidettä riittävän usein niin juoksuaika sujuu kuin tanssien!

Tyttöpäivien pelastus ovat söötit juoksuhousut!

Mikä on juoksuaika?
– narttukoiran juoksuajasta puhutaan myös nimellä kiima-aika
– koiran tullessa sukukypsäksi n. 6-8 kuukauden ikäisenä sillä alkavat kiima-ajat. Naaraskoiran kiima tarkoittaa sitä, että narttukoira on hedelmällisessä vaiheessa
– ensimmäisiä merkkejä alkavasta juoksuajasta on lisääntynyt merkitsemisen tarve virtsaamalla ja kasvava kiinnostus muiden koirien jättämiin jälkiin
– narttu erittää virtsassaan tuoksua, jolla se viestittää lisääntymismahdollisuudesta mahdollisille sulhoehdokkaille
– juoksuaika kestää noin 3-4 viikkoa ja sen väli on noin 6-8 kk riippuen yksilöstä. Juoksuaika nartuilla jatkuu vanhuuteen saakka, mutta yleensä kiima laimenee ja juoksujen välit pitenevät

ps. leikkaamattomilla uroksilla on “juoksuaika” aina 😉

Mistä BRENDA juoksuhousuja voit ostaa? Katso jälleenmyyjämme täältä

Allaolevasta taulukosta näet BRENDA-juoksuhousujen mitat ja rotusuositukset. Täältä löydät mittausohjeemme.
(Huomiothan kokoa valitessasi, että maksimimitassa ovat vyötärökaitaleen tarrat molemmilla puolilla n. 6 cm päällekkäin)

Lisätiedot

Koko

XXS, XS, S, M, L, XL

Väri

Camo, Oranssi, Tumman Harmaa

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brenda Heat Pants”