Löytöeläinpalvelu

Ruokaa, rauhaa
ja rakkautta

Järjestämme Kauhajoen kaupungin ja Teuvan Kunnan alueilla löydettyjen ja talteenotettujen koirien, kissojen ja muiden vastaavien pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten eläinsuojelulain 15 § mukaiset palvelut.
Suomen Löytöeläinapu Ry:n sivuilta löydät ohjeita kadonneen lemmikkisi etsintään. Ilmoitamme talteenottamamme eläimet Facebook sivuillamme. Jos sinulta on lemmikki kateissa niin tee siitä ilmoitus meille ja Kauhajoen kadonneet ja löytyneet sivuille Facebookiin. Seuraathan niitä aktiivisesti.

Mikrosiruttamalla lemmikkisi helpotat rakkaasi tunnistamista ja löytymistä. Luemme kaikki löytöeläimet Trovan mikrosirun tunnistuslaittella, jolla sirutetut lemmikit tunnistetaan. Meillä on myös koulutettu henkilökunta mikrosirun asennukseen ja voit asennuttaa mikrosirun samalla kun lemmikkisi lomailee meillä tai tuoda sen erikseen sirutettavaksi. Mikrosiru on edullinen vakuutus rakkaalle perheenjäsenelle.

Talteenotetut eläimet tuo hoitopaikkaamme poliisi tai eläimen kiinniottaja. Voimme myös hakea eläimen, jolloin joudumme laskuttamaan kilometrikorvauksen omistajalta, mikäli omistaja löytyy.

Säilytettyämme ja hoidettuamme löytöeläintä vähintään 15 päivän ajan, syntyy meille oikeus myydä tai muutoin luovuttaa eläin. Joissain tapauksissa, mikäli emme löydä uutta omistajaa niin joudumme harkitsemaan myös eläimen lopettamista. Mikäli omistaja noutaa eläimen hoitolastamme perimme siihen asti syntyneet hoito- ja muut kustannukset omistajalta. Pesu- ja turkinhoitopalvelut sekä loishäädöt hinnastomme mukaan. Eläinlääkärikäynnit ja mahdolliset lääkkeet laskutamme toteutuneiden kulujen mukaan.

Kotia etsivät eläimet

Löytöeläimet, jotka etsivät kotia, löytyvät Facebookistamme. Auta eläintä löytämään hyvä koti.

Löytöeläimet Facebookissamme

Hoivaa, niin kuin meidän
mummu on aina opettanut.

Vuonna 1986 meidän Haukkumummu päätti toteuttaa pitkäaikaisen unelman lemmikkeihin liittyvästä yrityksestä ja Lemmikkien lomakodin ovet aukenivat ensikerran. Sen hetken jälkeen on paljon koettu karvaisten parissa. Sama rakkaus tekemiseen on säilynyt ja osaaminen on siirtyneet sukupolvelta toiselle. Aito rakkaus lemmikkeistä huolehtimiseen pysyy. Se tulee olemaan aina meidän kivijalkamme.

Ota yhteyttä