Lemmikkien Putiikki

Putiikilla on vipinää

Putiikille olet aina tervetullut yhdessä lemmikkisi kanssa. Pienet pörröiset myymäläapulaisemme päivystävät myös usein. Jos sinulla ei ole omaa lemmikkiä, meillä voit käydä moikkaamassa näitä touhukkaita pikkukavereita.

Laadukas tuotevalikoimamme

Tuotevalikoimastamme löydät laadukkaat eläinten ruoat, kissanhiekat, lisäravinteet, aidot luut, raakapakasteet, tekstiilit, taluttimet ja kaikenlaiset muut tarvikkeet.
Valikoimamme kattaa laadukkaat tuotteet. Tuotemerkkejämme ovat Core, Eukanuba, EverClean, Iams, Monster, Whimzees, Acana, ProPlan, Flexi, Finnero, Kennelpakaste, Beeztees, BioGroom, FURminator, JR-Farm, Kamu, Versele-Laga, Woolf, Yummeez, Royal Canin.

BonusCard

Olemme BonusCard kauppias ja suosittelemme lämpimästi jäsenyyttä kun tarvitset säännöllisesti BonusClub valikoiman tuotteita. Bonus tuotteitamme ovat Core, Eukanuba, EverClean, Iams, Monster ja Whimzees.

Tilaaminen onnistuu myös viestillä ja puhelimella

Jos tiedät jo mitä tarvitset, ilmoita siitä meille, keräämme tilauksesi ja voit noutaa sen sinulle sopivana ajankohtana. Voit myös hakea tilaamasi tuotteita Lomakodilta lemmikkisi noudon yhteydessä.
Jos huomaat että varastosi kaipaavat pikaisesti täyttöä, soita numeroomme ja sovi aika niin autamme sinua myös aukioloaikojen ulkopuolella. Jos näet Putiikin pihassa automme niin ovemme ovat aina avoinna, myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Voit ostaa ja lahjoittaa löytöeläimille

Saamme usein kyselyitä siitä, miten voi lahjoittaa löytöeläintoiminnan hyväksi keräysten ulkopuolella. Voit ostaa Putiikilta löytöeläimille haluamasi lahjoituksen ja me hoidamme sen perille.

Kotia etsivät eläimet

Löytöeläimet, jotka etsivät kotia, löytyvät Facebookistamme. Auta eläintä löytämään hyvä koti.

Löytöeläimet Facebookissamme

Hoivaa, niin kuin meidän
mummu on aina opettanut.

Vuonna 1986 meidän Haukkumummu päätti toteuttaa pitkäaikaisen unelman lemmikkeihin liittyvästä yrityksestä ja Lemmikkien lomakodin ovet aukenivat ensikerran. Sen hetken jälkeen on paljon koettu karvaisten parissa. Sama rakkaus tekemiseen on säilynyt ja osaaminen on siirtyneet sukupolvelta toiselle. Aito rakkaus lemmikkeistä huolehtimiseen pysyy. Se tulee olemaan aina meidän kivijalkamme.

Ota yhteyttä