Brava Heat Pants

18,90 20,90 

Mikä on BRAVA-narttusuoja?
BRAVA-narttusuojat ovat narttukoiran juoksuajan “pikkuhousut”, johon laitetaan kertakäyttöinen side sisäpuolelle. Nartulla housut suojaavat kodin pintoja ja sisustustekstiileitä juoksuajan tahroilta niin kotona kuin kyläillessäkin. Suojat sopivat myös virtsankarkailun avuksi esim. leikatuilla tai vanhemmilla nartuilla. Narttukoirat saattavat myös merkkailla sisätiloissa, etenkin juoksuajan lähetyessä. Kyläily sujuu rennommin kun juoksuhousut ovat jalassa.

BRAVA-narttusuojat on valmistettu softsell-materiaalista, joka pitää kosteutta, hengittää ja joustaa koiran liikkeistä. Kuminauhat housun sivuissa voidaan säätää koiralle napakaksi ja samalla se antaa liikkumavapautta kuitenkin pitäen housut paikoillaan. Kokonaan aukeavana housut on helppo pukea koiralle ja häntää ei tarvitse pujoitella eikä taittaa, koska vyötärökaitaleessa on tarrakiinnitys. Näissä housuissa eritoten on huomioitu pitkät ja/tai pitkäkarvaiset hännät. 

BRAVA-narttusuojissa suositellaan käytettäväksi kertakäyttöistä sidettä tai voidaan myös laittaa esim. talouspaperia housun sisäpuolella olevaan verkkokankaiseen taskuun. Muistathan vaihtaa siteen riittävän usein?

Pesusaa ja pitääkin pestä käytön jälkeen!
Pesu 30 asteisessa vedessä. Narttusuojien softsell-materiaali kuivuu erittäin nopeasti. Kiinnitä tarrat kiinni toisiinsa pesun ajaksi, etteivät tartu muihin pestäviin kiinni.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Miten BRAVA-narttusuojat puetaan koiralle?
– Totuta narttu juoksuajan housujen käyttöön jo ennen ensimmäisiä juoksuja
– Avaa narttusuojat tarroista kokonaan auki
– Pujota ensimmäiseksi koiran takajalat aukoista sisään
– Kiinnitä sivupalat sivujen kautta selän päälle hännän jäädessä keskelle
– Säädä kuminauha ja tarrat sopivalle kireydelle vyötäisillä
– Voit käyttää kertakäyttöistä pikkuhoususuojaa tai pujottaa esim. talouspaperia housuissa olevaan taskuun

Mikä on juoksuaika?
– Narttukoiran juoksuajasta puhutaan myös nimellä kiima-aika
– Koiran tullessa sukukypsäksi n. 6-8 kuukauden ikäisenä sillä alkavat kiima-ajat. Naaraskoiran kiima tarkoittaa sitä, että narttukoira on hedelmällisessä vaiheessa
– Ensimmäisiä merkkejä alkavasta juoksuajasta on lisääntynyt merkitsemisen tarve virtsaamalla ja kasvava kiinnostus muiden koirien jättämiin jälkiin
– Narttu erittää virtsassaan tuoksua, jolla se viestittää lisääntymismahdollisuudesta mahdollisille sulhoehdokkaille
– Juoksuaika kestää noin 3-4 viikkoa ja sen väli on noin 6-8 kk riippuen yksilöstä. Juoksuaika nartuilla jatkuu vanhuuteen saakka, mutta yleensä kiima laimenee ja juoksujen välit pitenevät

Mistä tätä narttusuojaa voi ostaa? Katso jälleenmyyjämme täältä

Allaolevasta taulukosta näet BRAVA-narttusuojien koot, mitat (vyötärö tiukimmillaan) sekä rotusuositukset. Täältä löydät mittausohjeemme.

Lisätiedot

Koko

XXS, XS, S, M, L, XL

Väri

Musta

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Brava Heat Pants”